De Jong vol vertrouwen: "Wordt 1-3 voor Cambuur"

31 oktober 2015, 14:36

Een derby is altijd bijzonder, maar op de Friese strijd tussen sc Heerenveen en SC Cambuur staat zondagmiddag nog wat extra druk. Beide ploegen zijn dit seizoen nog niet goed in vorm en staan in de onderkant van het rechterrijtje. Cambuur won zelfs nog niet één wedstrijd, als is coach Henk de Jong ervan overtuigd dat zijn ploeg gaat winnen in het hol van de leeuw.

De Jong beseft dat winnen bij Heerenveen geweldig zou zijn voor Cambuur. "Het wordt 1-3 voor ons", zegt hij vol overtuiging bij de NOS. "We hebben aardig in onze kop wat we willen en we kunnen wel voor een verrassinkje zorgen." De Jong weet dat de rivaliteit tussen beide clubs enorm is. "Het is de stad tegen het platteland. En daar wordt tegen afgezet van beide kanten. Maar dat is ook de humor. Zolang het allemaal normaal blijft, vind ik het goed."

De Jong won dit seizoen zogezegd nog niet één wedstrijd en staat voorlaatste met Cambuur. Bang voor ontslag in Leeuwarden is hij echter niet. "Op dit moment nog niet. Maar ik ben wel reëel. Je moet niet nog vijf wedstrijden niet winnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen