Heitinga vergelijkt Ajax-Roda met wedstrijd van zijn zoontje

1 november 2015, 11:26

John Heitinga maakte zaterdag eindelijk zijn eerste minuten in de Eredivisie van dit seizoen. De ervaren verdediger mocht als invaller een half uurtje meespelen in de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade.

Ajax won het duel met Roda simpel met 6-0. "Het is ook een keertje goed dat we een goede uitslag neerzetten. Ik denk ook leuk voor het publiek. Ik denk dat het vanavond de ideale avond voor was", zegt Heitinga bij AT5 over de wedstrijd in de ArenA. "Je komt natuurlijk al vrij vroeg op een 2 - 0 voorsprong, dan moet je het ook uitbouwen. We hebben ook in de rust gezegd dat dit een goede kans is om een mooie uitslag neer te zetten. Groot compliment. Ik denk dat we gewoon van de eerste tot de laatste minuut gretig waren om goals te maken."

De inmiddels 31-jarige Heitinga trekt een opvallende parallel. "Ik ben vanmorgen bij mijn zoontje zijn voetbal wezen kijken en die willen ook alleen maar goals maken. Dat was eigenlijk vandaag ook zo. Iedereen was gewoon gretig en we speelden met veel plezier vandaag. Het voetbal was blij vlagen heel goed. We hadden een paar hele mooie aanvallen en een paar hele mooie goals, dat is natuurlijk ook goed voor het vertrouwen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen