Wolfsburg wil sterk optreden vervolg geven tegen PSV

1 november 2015, 12:46

In aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen PSV tankte VfL Wolfsburg zaterdag flink wat vertrouwen. De vice-kampioen van vorig seizoen won de topper in de Bundesliga tegen Bayer Leverkusen, eveneens actief in de Champions League, met 2-1. Het klimt hierdoor naar de derde plaats op de ranglijst.

Coach Dieter Hecking is zeer tevreden over het optreden van zijn ploeg. "Het was een wedstrijd vol strijd, waarin soms iets doorgeslagen werd. Hierdoor kwam er lang geen ritme in de wedstrijd, maar mijn ploeg heeft zich ertegen gewapend en deze speelwijze omarmd. Dit resultaat is een goed antwoord na de nederlaag tegen Bayern München in de beker, mijn spelers hebben deze wedstrijd op de juiste wijze naar zich toe getrokken."

Voor Wolfsburg scoorden Nicklas Bendtner en Julian Draxler. "Nu is het belangrijk om ons volledig te richten op de wedstrijd tegen PSV", benadrukt Hecking. "Daar moeten we opnieuw een topprestatie neerzetten."

Bij winst in Eindhoven is Wolfsburg heel dicht bij een plek in de achtste finale van de Champions League. De ploeg van aanvaller Bas Dost, goed voor één assist tegen Leverkusen, won thuis met 2-0 van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen