Slutsky: "Manchester United blijft altijd Manchester United"

2 november 2015, 20:48

CSKA Moskou-coach Leonid Slutsky verklapte maandag op de persconferentie alvast dat zijn ploeg dinsdag in het Champions League-duel met Manchester United op Old Trafford op de counter zal loeren. Zes jaar geleden stonden beide ploegen ook tegenover elkaar in de groepsfase van het miljoenenbal, toen werd het in Engeland een 3-3 gelijkspel.

"Manchester United is nu een heel ander team dan in het seizoen 2009/2010. Ik kan niet zeggen welke selectie beter is, maar Manchester United zal altijd Manchester United blijven. Het blijft een club van topkwaliteit", zegt Slutsky op de officiële website van de UEFA. "Er is een groot verschil in tactiek, maar Manchester United blijft een team van topniveau."

"In de Champions League proberen wij het zo goed mogelijk te doen en we doen ons best om verder te gaan", vervolgt Slutsky. "Het is duidelijk dat Manchester United heel goed is in balbezit en het enige dat ik kan zeggen, is dat we op de counter zullen spelen. Manchester United is een ploeg die op elk moment kan scoren, tegen welke club dan ook."

Manchester United en CSKA Moskou hebben na drie speeldagen allebei vier punten en staan daarmee gedeeld tweede in groep B. VfL Wolfsburg is met zes punten de koploper, PSV staat vierde met drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen