Pellegrini: "We gaan voor de winst in Sevilla"

2 november 2015, 21:22

Manchester City begon dit seizoen met een thuisnederlaag tegen Juventus in de Champions League, maar won daarna op de valreep van Borussia Mönchengladbach en Sevilla FC. Dinsdag gaat de Engelse topclub op bezoek bij laatstgenoemde club, manager Manuel Pellegrini mikt met zijn club op de winst maar kan ook leven met een gelijkspel.

"We spelen tegen een belangrijke tegenstander, Sevilla is thuis sterk en ze hebben veel goede spelers", aldus Pellegrini op de UEFA-website. "Een gelijkspel zou geen slecht resultaat zijn, maar we zullen vanaf de eerste minuut voor de winst spelen. We gaan bewijzen dat wij een ploeg zijn met veel kwaliteit, maar winnen is het belangrijkste."

David Silva, Sergio Agüero en Samir Nasri ontbreken bij Manchester City tegen Sevilla. "Het klopt dat we veel blessures hebben, maar we zijn in vorm en ik hoop dat we ons kunnen blijven verbeteren", aldus Pellegrini. "Het belangrijkste is dat wij ons zo snel mogelijk in de volgende ronde spelen. Ik denk niet dat deze wedstrijd al beslissend is, maar als we winnen dan zijn we al bijna zeker van de achtste finales."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen