Blanc: "Hier gekomen om Real onze wil op te leggen"

2 november 2015, 22:11

De kraker in groep A van de Champions League tussen Paris Saint Germain en Real Madrid eindigde twee weken geleden in Frankrijk in een 0-0 gelijkspel. Laurent Blanc, de coach van de Franse topclub, realiseert zich dat hetzelfde resultaat dinsdag bij het onderlinge duel in Madrid niet zal helpen in de jacht op poulewinst.

"In Parijs waren zij in balbezit beter dan wij en ook het tempo bij hen lag hoger", aldus Blanc op de officiële website van de UEFA. "De wedstrijd van morgen wordt anders. Het zou een voorrecht zijn om Real Madrid te verslaan, maar het betekent verder niets voor de toekomst. Vorig jaar versloegen we FC Barcelona in de groepsfase, maar bereikten we niet de halve finales. Real Madrid is goed georganiseerd en liet sterk verdedigingswerk zien in Parijs. We haalden niet ons niveau, al speelden we wel een solide wedstrijd."

"Een 0-0 gelijkspel zal niet genoeg zijn. We hebben respect voor onze tegenstander, maar zijn ambitieus en zijn naar hier gekomen om Real onze wil op te leggen. We hebben de technische en fysieke middelen om hier te kunnen winnen", besluit Blanc vol vertrouwen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen