Hecking: "We moeten minder fouten maken dan PSV"

3 november 2015, 09:45

Het doel van VfL Wolfsburg is overwinteren in de Champions League. Dieter Hecking, de coach van de Duitse werkgever van Bas Dost, realiseert zich dat dinsdag in de uitwedstrijd tegen PSV een belangrijke stap gezet kan worden.

"We moeten onze eigen wedstrijd spelen", aldus Hecking op de officiële website van de UEFA. "Het is ons doel om verder te gaan naar de volgende ronde, door eerste of tweede te worden in de groep. Dinsdag kunnen we dichter bij dat doel komen met een zege. We moeten minder fouten maken dan PSV. Details zullen beslissend zijn."

"We gaan zoals altijd voor de winst, maar PSV is sterk en heeft een goede ploeg", vervolgt Hecking. Bovendien kunnen de supporters in het Philips Stadion een rol spelen, stelt de oefenmeester. "Ik was onder de indruk van de geweldige sfeer in de tweede speelronde bij Manchester United. Het publiek was fantastisch. Daar moeten we ook deze keer op voorbereid zijn. PSV zal er alles aan doen om te winnen, maar ik hoop dat wij kunnen voortborduren op onze huidige vorm en resultaten."

VfL Wolfsburg is met zes punten de koploper in groep B van de Champions League, PSV bezet met drie punten de laatste plaats. CSKA Moskou en Manchester United staan met ieder vier punten tweede.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen