Benitez: "Paris Saint Germain wordt elk jaar beter"

2 november 2015, 22:44

Real Madrid-coach Rafael Benitez laat weten dat Paris Saint Germain niet onderschat kan worden. Beide ploegen staan dinsdag in Spanje tegenover elkaar in de vierde speelronde van de Champions League-groepsfase. Het onderlinge duel van twee weken geleden in Frankrijk eindigde in 0-0. Daardoor gaan beide teams met zeven punten samen aan kop in de poule.

"Niemand kan de kwaliteiten van Paris Saint Germain in twijfel trekken", zegt Benitez op de officiële website van de UEFA. "Ze worden elk jaar beter en hebben ontzettend veel potentie. Het wordt een heel moeilijke wedstrijd en we moeten volledig gefocust zijn om goed te spelen en de drie punten te pakken. Paris SG hoort zeker bij de beste clubs van Europa."

Benitez is tevreden over de progressie die Real Madrid onder zijn leiding boekt. "De ploeg doet de dingen die ik wil", laat hij weten. "Maar als ik helemaal tevreden zou zijn, dan had ik mij zorgen gemaakt. Er is namelijk nog altijd ruimte voor verbetering, maar we hebben het goed gedaan in Parijs."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen