Garde ziet Aston Villa verliezen bij Tottenham Hotspur

2 november 2015, 23:02

Nog zonder de nieuwe manager Rémi Garde, de opvolger van de ontslagen Tim Sherwood, in de dug-out heeft Aston Villa voor de zevende keer op rij verloren in de Engelse Premier League. De equipe uit Birmingham ging maandag met 3-1 onderuit bij Tottenham Hotspur.

Bij rust leidde Tottenham al met 2-0, door doelpunten van voormalig AZ-speler Moussa Dembélé en Bamidele Alli. Aston Villa gaf zich in de tweede helft nog niet gewonnen en kwam in de 79ste minuut via Jordan Ayew terug in de wedstrijd, De Ghanees scoorde met een van richting veranderd afstandsschot. Leandro Bacuna, die in de basis stond bij Aston Villa, had even daarvoor van afstand al de paal geraakt. Tottenham, met Michel Vorm op de bank, gaf de winst echter niet meer uit handen. In blessuretijd werd het via Harry Kane zelfs nog 3-1.

Aston Villa staat met vier punten uit elf wedstrijden onderaan in de Premier League, vier punten onder de rode streep. Tottenham bezet met twintig punten, samen met West Ham United, de vijfde plaats. De achterstand op koplopers Arsenal en Manchester City is vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen