Mönchengladbach-coach Schubert niet bezig met stand

3 november 2015, 10:39

Met één punt uit drie wedstrijden is Borussia Mönchengladbach halverwege de hekkensluiter in groep D van de Champions League. Coach Andre Schubert maakt zich er echter niet druk over.

"Ik ben op dit moment niet bezig met het klassement. Als we deze wedstrijd winnen, dan kunnen we naar de stand kijken", zegt Schubert op de officiële website van de UEFA. Mönchengladbach speelt vanavond (dinsdag) voor eigen publiek tegen Juventus, dat met zeven de punten koploper is in de poule. Manchester City heeft met zes punten de tweede plaats in handen en gaat op bezoek bij Sevilla, dat met drie punten derde staat.

"Juventus is een heel goede ploeg die in de afgelopen jaren heel succesvol is geweest, maar het verleden heeft geen invloed op het heden", weet Schubert. Onder zijn leiding won Mönchengladbach zes duels op rij in de Bundesliga en werd twee weken geleden in Italië 0-0 gespeeld bij Juventus. "We zijn zelf ook niet slecht en willen onze tegenstander problemen bezorgen. We hebben respect voor hun grote individuele kwaliteiten en ze zijn ook tactisch sterk. Maar we hebben een plan voor het omgaan met de tactische flexibiliteit van de tegenstander."

Juventus werd de afgelopen vier seizoenen kampioen in de Serie A, maar staat deze jaargang teleurstellend in de middenmoot. "We weten dat zij in de competitie nog niet echt hebben kunnen overtuigen", vervolgt Schubert. "We zijn in de laatste weken wat stabieler geworden en dat willen we vanavond ook laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen