Bayern wil winnen van Arsenal: "We gaan aanvallen"

3 november 2015, 13:51

Het ongenaakbaar geachte Bayern München liep twee weken geleden in Londen voor het eerst dit seizoen averij op in de Champions League. De ploeg van coach Pep Guardiola ging met 2-0 onderuit bij Arsenal. Woensdag staan beide teams opnieuw tegenover elkaar, dan in Duitsland.

"Dit is een nieuwe wedstrijd na onze nederlaag in Londen, dat laatste kan gebeuren in de Champions League. Maar volgens mij hebben we wel laten zien dat wij de wedstrijd wilden winnen. Morgen is een nieuwe wedstrijd en voor eigen publiek willen we winnen", zegt Guardiola op de officiële website van de UEFA. "Ik heb mijn spelers nog nooit voor een wedstrijd gezegd dat ze voor een gelijkspel moeten gaan. Ik vertel ze altijd zoveel mogelijk aan te vallen en zoveel mogelijk kansen te creëren. Morgen gaan we aanvallen."

"Arsenal heeft een sterke ploeg, ook al missen ze enkele spelers", weet Guardiola. "Hun keeper (Petr Cech, red.) is één van de beste doelmannen ter wereld. Arsenal wil het spel dicteren en de bal in de ploeg houden, kijk maar naar de spelers die ze hebben. Ze willen aanvallen en gaan het misschien proberen met de lange bal op Giroud. Daar moeten wij op voorbereid zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen