Terry: "Spelers staan honderd procent achter Mourinho"

3 november 2015, 15:47

Met elf punten uit elf wedstrijden is Chelsea dramatisch begonnen aan het nieuwe Premier League-seizoen. Volgens de geruchten hebben de oudere spelers van de Londense club zich tegen manager José Mourinho gekeerd, maar in navolging van Cesc Fabregas laat ook John Terry weten dat dit niet waar is.

"We zijn een ploeg die bij elkaar blijft. Ik kan jullie ervan verzekeren dat de spelers honderd procent achter de manager staan", zegt Terry op de officiële website van de UEFA. "We vormen een eenheid. Iedereen die vier van onze laatste vijf wedstrijden heeft gezien, zag dat we ontzettend ongelukkig waren. We zullen de zaken omdraaien en blijven samenwerken."

"De manager is veeleisend. Hij wil dat de spelers winnen en draagt zelf heel veel verantwoordelijk", aldus Terry over Mourinho. "Hij is er kapot van als we niet winnen. In alle aspecten is hij, met grote afstand, de beste manager met wie ik gewerkt heb. Hij blijft voor de rest van dit seizoen en zit hier ook nog als ik al lang gestopt ben, want hij is de beste persoon die de club vooruit kan helpen. Het is niet eerlijk dat hij kritiek krijgt. We zijn klaar om de strijd aan te gaan en wie onze wedstrijden kijkt, kan dat ook zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen