Cocu kiest voor Maher op middenveld tegen Wolfsburg

3 november 2015, 19:37   Bijgewerkt: 3 november 2015, 22:39

Coach Phillip Cocu van PSV kiest er in de Champions League-wedstrijd tegen VfL Wolfsburg voor om te starten met Adam Maher. De oud-AZ'er krijgt van de trainer de voorkeur boven de meer defensief ingestelde Jorrit Hendrix. Afgelopen weekend, tegen De Graafschap, stond Hendrix nog in de basis.

De keuze voor Maher is een kleine verrassing, want in Doetinchem werd hij zaterdag negentig minuten op de bank gehouden. In de twee voorgaande CL-duels, uit tegen CSKA Moskou en Wolfsburg, mocht Maher ook starten. Op de eerste speeldag, thuis tegen Manchester United, ontbrak hij in de wedstrijdselectie.

Voorin bij PSV spelen, evenals op de Vijverberg, Jürgen Locadia, Luuk de Jong en Luciano Narsingh. Maxime Lestienne, uitermate efficiënt in de eerste twee CL-duels van dit seizoen, ontbreekt om privéredenen. Gastón Pereiro, dit seizoen trefzeker tegen Ajax, Twente en De Graafschap, begint op de reservebank.

PSV staat na twee nederlagen op rij met de rug tegen de muur in Groep B van de Champions League. Alleen bij een overwinning houdt de ploeg van coach Cocu reëel uitzicht op een plek bij de laatste zestien. Tegenstander VfL Wolfsburg treedt in Eindhoven aan met één pure spits: de Nederlander Bas Dost.

Opstellingen

PSV: Zoet; Arias, Bruma, Moreno, Brenet; Guardado, Pröpper, Maher; Narsingh, De Jong, Locadia

VfL Wolfsburg: Benaglio; Rodriguez, Klose, Naldo, Jung; Guilavogui, Luiz Gustavo; Schürrle, Arnold, Caligiuri; Dost

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen