'Klopp belde met Gerrard over terugkeer bij Liverpool'

Jw
4 november 2015, 07:44

Steven Gerrard nam in mei van dit jaar na zeventien mooie jaren afscheid bij Liverpool, maar keert mogelijk weer terug op het oude nest. Volgens The Independent heeft de nieuwe trainer Jürgen Klopp de 35-jarige middenvelder van Los Angeles Galaxy opgebeld om te praten over een rentree. Die zou op huurbasis mogelijk moeten worden gemaakt. 

Als het aan Klopp ligt, komt het clubicoon in januari zijn ploeg versterken. De Duitse trainer ziet in Gerrard een ideale versterking voor Liverpool, niet in de laatste plaats vanwege zijn routine. 

Gerrard besloot dit jaar zijn grote liefde te verruilen voor een Amerikaans avontuur. Het seizoen in de Major League Soccer liep vorige week teleurstellend ten einde voor LA Galaxy. De miljoenenploeg, waarin ook spelers als Robbie Keane en Giovani dos Santos spelen, werd uitgeschakeld in de play-offs. Gerrard kon zijn stempel niet drukken, erkende hij.

Volgens de Engelse krant gaat Gerrard de komende weken advies inwinnen bij familie en vrienden of het een goed idee is om terug te keren. Los Angeles Galaxy zou overigens niet op voorhand openstaan voor een verhuur van de sterspeler, al moet daarbij opgemerkt worden dat landgenoot David Beckham in 2009 en 2010 wel werd uitgeleend. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen