Ronaldo krijgt corrigerende tik van voorzitter Perez

Jw
4 november 2015, 09:43

Een opmerkelijk moment in de catacomben van Santiago Bernabéu. Real Madrid-voorzitter Florentino Perez begroette gisteren bij het binnenkomen van alle spelers Cristiano Ronaldo even staande. De preses was er niet van gediend dat Ronaldo in een interview had aangegeven niet zeker te weten of hij zijn loopbaan bij Real Madrid afsluit. Hij kreeg van Perez een amicale tik in het gezicht. 

"Waarom zei je 'waarom niet?' op de vraag of je Real Madrid ooit zal verlaten?", vroeg Perez aan de Portugese aanvaller. "Dat heb ik niet gezegd", was het antwoord van Ronaldo, die verbaasd reageerde. Daarop kreeg de sterspeler een tikje in het gezicht, die corrigerend leek te zijn bedoeld. 

Ronaldo gaf deze week in een interview met Kicker aan niet zeker te weten of hij zijn loopbaan afsluit in Madrid. Of zijn uitspraken goed zijn genoteerd, is dus onduidelijk. De teksten vielen hoe dan ook niet in goede aarde bij Perez, die regelmatig naar buiten treedt met de boodschap dat Ronaldo ook de komende jaren behouden blijft voor De Koninklijke

Bekijk hier het moment:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen