Heerenveen bevestigt: De Haan tot winterstop trainer

Jw
4 november 2015, 10:36

Foppe de Haan blijft tot de winterstop trainer van SC Heerenveen. Dat heeft de Friese club woensdagochtend zelf bevestigd, nadat de 72-jarige interim-trainer afgelopen weekend al had aangegeven waarschijnlijk nog wat langer aan te blijven. 

In het interview gaf De Haan overigens wel aan dat hij niet definitief terugkeert als hoofdtrainer en het na de winterstop voor gezien houdt. "Ik vind het prachtig om te doen, maar het kost me ook veel energie. Ik blijf hooguit tot de winterstop", zei het clubicoon na de belangrijke derbyzege op SC Cambuur (2-0).

De Haan volgde de ontslagen trainer Dwight Lodeweges op en lijkt SC Heerenveen met zijn ervaring op de rails te hebben gekregen. De Friezen verloren in drie wedstrijden onder De Haan nog niet. ''We zijn blij dat Foppe bereid is om de komende weken aan te blijven als interim trainer. Dit geeft rust en is het beste voor de club. Het geeft ons de mogelijkheid om zorgvuldig op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer'', lichtte manager voetbalzaken Hans Vonk toe op de website van de club. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen