NAC Breda stelt Smulders aan als technisch directeur

Jw
4 november 2015, 10:58

De directie van NAC Breda is versterkt met Hans Smulders. Gisteren bereikten FC Eindhoven al overeenstemming met de provincigenoot over een overgang. De Bredanaars maakten vandaag officieel bekend dat Smulders aan de slag gaat als technisch directeur. Hij begint op 1 december aan zijn nieuwe baan.

De 51-jarige Smulders heeft als bewindvoerder naam gemaakt in Eindhoven. De oud-speler van onder meer PSV zette bij de tweede club uit Eindhoven een selectie neer, die vorig seizoen tweede werd in de Jupiler League. Promotie werd er niet afgedwongen, maar ook dit seizoen presteert FC Eindhoven boven verwachting. De club staat op een derde plaats. 

NAC Breda is dan ook blij met de komst van Smulders. "Hans heeft bij Eindhoven bewezen een goede en professionele organisatie te kunnen bouwen. Met zijn uitstekende netwerk en moderne aanpak past hij goed bij het NAC dat wij voor ogen hebben. Daarnaast bleek er een goede klik met onze trainer", licht Joost Gielen, voorzitter van de Raad van Commissarissen, toe. 

Smulders zelf over zijn nieuwe uitdaging: "Ik heb een fantastische tijd gehad bij Eindhoven. De overgang naar NAC is een mooie stap. Deze organisatie ademt in alle facetten Eredivisie en het is onze gezamenlijke taak om de club daar ook voetbaltechnisch de komende seizoenen een vaste plek te bezorgen."

NAC Breda vond het genoodzaakt schoon schip te maken. Zo stapte Graeme Rutjes in februari van dit jaar al op als technisch manager en werd trainer Robert Maaskant begin oktober ontslagen. De oefenmeester, die ook de taken van Rutjes waarnam, is inmiddels vervangen door Marinus Dijkhuizen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen