Karsdorp zet krabbel: "Dit geeft onbeschrijflijk gevoel"

4 november 2015, 17:33

Feyenoord en Rick Karsdorp bereikten een kleine twee weken geleden al een akkoord om het tot medio 2018 lopende contract te verlengen tot de zomer van 2020, woensdag werden de handtekeningen dan daadwerkelijk gezet. De 20-jarige verdediger is er dolgelukkig mee.

"Ik ben echt een jongen van Feyenoord. Dat ik nu al mijn derde contract bij deze club mag tekenen, geeft een onbeschrijflijk gevoel", aldus Karsdorp op de officiële website van Feyenoord. De verdediger ontwikkelt zich goed en maakte al eens deel uit van de voorselectie van Oranje, maar tot een definitieve oproep kwam het nog niet. Karsdorp: "Daar ben ik eerlijk gezegd ook nog helemaal niet mee bezig. Ik ben door een blessure meerdere weken uit de roulatie geweest. Tot aan die blessure heb ik denk ik mijn beste wedstrijden voor Feyenoord gespeeld. Ik wil weer naar dat niveau toe. Gelukkig ben ik nu weer helemaal fit en kan ik me weer helemaal op de wedstrijden van Feyenoord focussen."

Om te beginnen De Klassieker tegen Ajax van komende zondag in De Kuip. Vorige week versloeg Feyenoord de aartsrivaal voor eigen publiek in de KNVB Beker met 1-0. Karsdorp: "Tot aan die bekerwedstrijd was het lang geleden dat we voor het laatst van Ajax hadden gewonnen. Die bekerwedstrijd heeft ons absoluut vertrouwen gegeven voor de wedstrijd van komende zondag, met name de manier waarop we toen in de tweede helft hebben gespeeld. Dat niveau moeten we zondag over de hele wedstrijd zien te bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen