Van den Brom: "Beide teams hebben niks aan gelijkspel"

4 november 2015, 19:21

Bij AZ ziet men de uitwedstrijd tegen FC Augsburg, donderdag in de vierde speelronde van de Europa League-groepsfase, als een sleutelwedstrijd. Beide ploegen hebben na drie speeldagen drie punten en staan daarmee gedeeld derde in de poule. Athletic de Bilbao en Partizan Belgrado delen met ieder zes punten de koppositie.

"Ik verwacht een mooie wedstrijd", zegt coach John van den Brom op de officiële website van AZ. "Beide teams hebben niks aan een gelijkspel. Ik denk dat het ongeveer een wedstrijd als in Alkmaar gaat worden. We moeten aanvallen, maar ook via de omschakeling gaan we tot kansen komen. Aan de andere kant moeten we scherp zijn op counters van de tegenstander. Dat heeft ook de wedstrijd tegen NEC (2-4, verlies, red.) ons geleerd."

AZ heeft Alireza Jahanbakhsh voor het eerst mee kunnen nemen op een Europese trip, tot genoegen van Van den Brom. "Als liefhebber van mooi voetbal wil je jongens als Alireza en Mounir El Hamdaoui aan het werk zien", stelt hij. "Zij kunnen onze ploeg iets extra's geven. Door omstandigheden is dat er echter nog niet veel van gekomen. We gaan kijken of Alireza tegen Augsburg minuten kan maken. Mounir is helaas nog niet speelgerechtigd in Europees verband."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen