Rienstra: "Zege PSV op Wolfsburg extra stimulans"

4 november 2015, 19:29

AZ put moed uit de overwinning van PSV op VfL Wolfsburg, dinsdagavond in de Champions League. De Alkmaarders gaan donderdag zelf in de Europa League op bezoek bij FC Augsburg, de hekkensluiter in de Duitse competitie.

"De wedstrijd van PSV tegen Wolfsburg is een extra stimulans voor ons", zegt Ben Rienstra op de officiële website van AZ. "De manier waarop zij van de nummer twee van de Bundesliga wonnen was zeer goed. Het zou mooi zijn als wij dat duel een goed vervolg kunnen geven met een zege op Augsburg."

AZ beleefde zondag wel een slechte 'generale', op eigen veld werd met 2-4 verloren van NEC. "We willen ons daarvoor natuurlijk. Dat gevoel overheerst in de spelersgroep", aldus Rienstra. "Ik zie voor ons kansen om te winnen van Augsburg. Als we dat doen, doen we weer volledig mee voor kwalificatie. Voor de ploeg die verliest wordt het een heel lastig verhaal."

AZ en Augsburg hebben beide drie punten en staan daarmee derde in de groep. Athletic de Bilbao en Partizan Begrado delen met ieder zes punten de koppositie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen