ADO-coach Fraser is voorlopig klaar met Marengo

5 november 2015, 16:09

De rol van Ludcinio Marengo bij ADO Den Haag is voorlopig uitgespeeld. Coach Henk Fraser is even klaar met de 24-jarige vleugelaanvaller, afgelopen zomer overgekomen van FC Volendam. Zijn instelling bevalt de trainer niet, laat Fraser weten in gesprek met Omroep West.

"Wat er aan de hand is houd ik liever intern", zegt Fraser over de situatie rond Marengo. "Ik maak al een aantal weken keuzes op basis van datgene wat ik zie. Ik kies voor diegene die echt met de club en groep bezig zijn. Daar is de ene wat verder in dan de ander. Dat zegt niet per definitie dat hij er met zijn pet naar gooit, maar ik kies voor mensen die bezig zijn met de komende wedstrijd winnen."

Eerder dit seizoen hield Fraser om dezelfde reden Roland Alberg aan de kant, hij werd tegen Cambuur vervangen door Kevin Jansen. "Je hebt duidelijk gezien dat Kevin en Danny Bakker veel strijd, passie, beleving, discipline, bereidheid en betrokkenheid hebben getoond en dat is waar ik voor ga en ik wil dus niet per definitie negatief praten over anderen. Ik kies voor diegenen die mij het beste gevoel geven. Niets meer en niets minder. Ik geef intern aan Marengo, Alberg en anderen die daarvoor in aanmerking komen aan wat er aan scheelt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen