Tweede schreeuwer De Graafschap krijgt stadionverbod

Ger
5 november 2015, 17:00

De Graafschap heeft een tweede fan een voorlopig stadionverbod opgelegd naar aanleiding van grove beledigingen aan het adres van Jeroen Zoet. Maandag traceerde de Doetinchemse club na een analyse van de tv-beelden een eerste supporter. Die gaf toe gescholden te hebben, maar was niet degene die de doelman van PSV zo ernstig beledigde.

De fan die dat wel deed werd woensdag op het matje geroepen. Hij is voorlopig niet meer welkom op De Vijverberg. "Op dinsdag kreeg De Graafschap beveiligingsbeelden onder ogen, waarop duidelijk een bezoeker te zien is die, dicht bij de desbetreffende microfoon, de verwensingen naar de doelman schreeuwt. Hij doet dit langdurig in de tweede helft. Gisteren heeft er een gesprek plaatsgevonden met deze bezoeker, waarin hij heeft toegegeven de bewuste schreeuwer te zijn. Deze persoon heeft erg veel spijt van zijn daden en heeft zijn excuses aangeboden", aldus de club in een verklaring.

"De directie van De Graafschap heeft een voorlopig stadionverbod opgelegd. Deze ontzegging is direct geaccepteerd. Tevens heeft hij aangegeven open te staan voor een alternatief traject en wil hij meedenken om het schelden van deze vreselijke ziekte uit ons stadion te bannen. De directie geeft deze zaak uit handen aan de stadionverbodencommissie, die komt binnenkort met een uitspraak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen