Armenteros met goal belangrijk voor Karabakh tegen Monaco

5 november 2015, 19:13

Mede door een doelpunt van Samuel Armenteros heeft FK Karabakh een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen AS Monaco in de Europa League. Het duel met de Franse club in de Azerbeidzjaanse hoofdstad Baku eindigde donderdag in een 1-1 gelijkspel.

Armenteros, afgelopen seizoen nog actief voor Willem II en eerder in Nederland spelend voor Heracles Almelo en Feyenoord, was in de 39ste minuut verantwoordelijk voor de 1-0. Ivan Cavaleiro bepaalde achttien minuten voor tijd namens AS Monaco de eindscore op 1-1. Rydell Poepon mocht in de 64ste minuut invallen bij Karabakh.

Met vier punten uit zes duels is AS Monaco de koploper in groep J van de Europa League. Karabakh heeft vier punten en staat daarmee samen met Tottenham Hotspur en Anderlecht op de tweede plaats, maar die twee teams treffen elkaar later op de dag nog in Londen.

In groep H eindigde in Turkije de ontmoeting tussen Besiktas en Lokomotiv Moskou eveneens in 1-1. Ricardo Quaresma bracht de thuisploeg in de 58ste minuut aan de leiding, Omer Niasse maakte een kwartier voor tijd gelijk. Lokomotiv Moskou is met acht punten uit vier duels de leider in de poule, Besiktas bezet met twee punten minder de tweede positie. Sporting Lissabon staat derde met vier punten, maar speelt later op de avond in Albanië nog tegen het puntloze Skënderbeu Korçë.