Ronaldo weet het zeker: "Ik ben beter dan Messi"

6 november 2015, 13:25

De vraag wie de beste voetballer ter wereld is, is voor Cristiano Ronaldo gemakkelijk te beantwoorden: hijzelf. De Portugese ster van Real Madrid acht zichzelf beter dan Lionel Messi van aartsrivaal FC Barcelona, zo laat hij weten in gesprek met de BBC.

Gevraagd naar de vergelijkingen met Messi, antwoordt Ronaldo: "Het zijn meningen, die respecteer ik. In jouw ogen is Messi misschien ook beter dan ik, maar ikzelf ben van mening dat ik beter ben dan hij. Dus dat is simpel." Messi maakte in 492 duels voor FC Barcelona 418 goals. Ronaldo kwam in zijn loopbaan tot 504 treffers in 760 wedstrijden. "In mijn hoofd ben ik altijd de beste, het maakt mij niet uit wat anderen denken en zeggen. In mijn hoofd ben ik niet alleen dit jaar de beste, maar altijd."

"Ik hoef niet te zeggen dat ik in de historie van het voetbal een legende ben. De nummers zeggen alles", vervolgt Ronaldo. "Het is moeilijk mij nog meer te verbeteren. Ik wil dit niveau vasthouden, dat is volgens mij het meest lastige voor een voetballer."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen