Kalezic: "Hopelijk beseft iedereen nu waar we staan"

Ger
6 november 2015, 11:19

Roda JC hoopt zich in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag te herstellen van het pak rammel tegen Ajax. De Limburgers gingen in de vorige speelronde in de Amsterdam ArenA met maar liefst 6-0 onderuit.

"Natuurlijk kun je als promovendus tegen een dergelijke nederlaag aanlopen. Zo reëel moeten we zijn, maar hopelijk beseft iedereen nu waar we staan", aldus coach Darije Kalezic op de clubwebsite. "Daarom blijf ik herhalen dat wij heel goed weten waar we vandaan komen. Belangrijk is dat onze spelers, waarvan verreweg de meesten weinig ervaring op eredivisieniveau hebben, hier beter van worden. De realiteit is namelijk dat onze selectie ook zulke ervaringen nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Daarom moet de wedstrijd tegen Ajax een grote les zijn voor de toekomst."

Kalezic omschrijft ADO als een ploeg met veel kwaliteit en ervaring. "Het is duidelijk dat de ploeg te laag op de ranglijst staat. Dat heeft hun overwinning van vorig weekend op Feyenoord wel bewezen. Dat neemt niet weg dat ADO een heel moeilijke periode achter de rug heeft. Tot afgelopen weekend wisten zij negen wedstrijden op rij niet te winnen. Wanneer wij als een team met maximale inzet spelen, speldiscipline tonen en afspraken nakomen kan dat voldoende zijn om een goed resultaat te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen