Cocu: "Hetzelfde brengen als bij Champions League-duel"

Ger
6 november 2015, 15:07

PSV werkt met een goed gevoel toe naar de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht, zondag in het eigen Philips Stadion. De Eindhovenaren maakten deze week indruk door VfL Wolfsburg in de Champions League met 2-0 te verslaan. Trainer Phillip Cocu vraagt zijn spelers niet te verslappen.

Eerder dit seizoen beleefde PSV na de zege op titelconcurrent Ajax een koude douche. Voor eigen publiek eindigde de wedstrijd tegen Excelsior toen in een teleurstellende 1-1 gelijkspel. "De wisselvalligheid die je toen zag is deze week een punt van aandacht geweest", aldus Cocu op de clubwebsite. "Ons is er alles aan gelegen deze thuiswedstrijd te winnen en daar zullen we alles voor moeten geven. Als we hetzelfde kunnen brengen als tijdens een Champions League-wedstrijd moeten wij van FC Utrecht kunnen winnen."

"Het scheelt bijvoorbeeld dat we dinsdag speelden", weet Cocu. "Daardoor kwam de focus sneller weer op komend weekend te liggen. Het belang van de wedstrijd is daarnaast groot. We hebben nu al een aantal wedstrijden op rij goede resultaten gehaald. Het is belangrijk dat dit zondag weer gebeurt. Omdat ook FC Utrecht in een goede fase zit, is het wat makkelijker om je te concentreren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen