"Vejinovic heeft voetballend vermogen, kan het spel maken"

6 november 2015, 17:04

Marko Vejinovic is door bondscoach Danny Blind voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands elftal. Een mooie beloning voor de middenvelder, vindt trainer Giovanni van Bronckhorst van Feyenoord.

Van Bronckhorst haalde Vejinovic deze zomer van Vitesse naar de Kuip. De spelmaker veroverde meteen een basisplaats en speelde tot dusver bijna alles. Van Bronckhorst vindt het mooi dat de middenvelder nu een kans krijgt bij het Nederlands elftal. "De selectie geeft Marko vertrouwen. Hij heeft veel voetballend vermogen, kan het spel maken. Dat heeft hij een paar wedstrijden uitstekend gedaan voor ons. De bondscoach ziet zijn kwaliteiten ook. Daar ben ik blij mee, in de eerste plaats voor Marko", zegt hij op de clubsite.

Opvallend genoeg passeerde Van Bronckhorst Vejinovic vorige week voor de bekerkraker tegen Ajax (1-0). Of hij hem zondag opnieuw aan de kant houdt tegen de aartsrivaal, wilde de coach vrijdag nog niet zeggen. "Ik kijk naar alle opties binnen de selectie. Wie er tegen Ajax spelen, wordt zondag wel duidelijk."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen