Löw ziet Nederland afglijden: "Vind het erg jammer"

6 november 2015, 18:54

Bondscoach Joachim Löw van Duitsland kijkt uit naar de oefenwedstrijd tegen Nederland, die over anderhalve week wordt gespeeld. De keuzeheer noemt het duel met Oranje 'de Klassieker'. Löw treft met Oranje een tegenstander die zich niet heeft geplaatst voor het EK van volgend jaar. De keuzeheer baalt van het ontbreken van Nederland op het toernooi in Frankrijk.

Hij heeft met afgrijzen de ontwikkelingen bij Oranje gevolgd. "Nederland heeft de laatste tijd niet overtuigend gespeeld. Ik vind het erg jammer dat een groot en traditioneel voetballand als Nederland niet naar het EK gaat. Het duel tussen Duitsland en Nederland is een Klassieker. Voor ons is het oefenduel een belangrijke test met het oog op het aanstaande EK", zegt de bondscoach van de Duitsers op de website van de DFB.

In de 25-koppige selectie heeft Löw plaats voor debutanten Kevin Trapp van Paris Saint Germain en Schalke 04-middenvelder Leroy Sané. Spits Mario Gomez maakt na veertien maanden afwezigheid zijn rentree in de selectie. Toni Kroos en Mesut Özil zijn niet van de partij, het duo krijgt rust.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen