Nienhuis: "Groningen haalt er niet het maximale uit"

6 november 2015, 21:05

SC Cambuur-keeper Leonard Nienhuis is niet erg enthousiast over de prestaties van FC Groningen dit seizoen. Volgens de goalie haalt de ploeg van Erwin de Looi niet het maximale uit de mogelijkheden. Zondag staat Nienhuis met Cambuur in Leeuwarden overigens tegenover de Groningers.

Nienhuis werd door RTV Noord gevraagd om zijn licht te laten schijnen over de prestaties van Groningen. "Ik vind het lastig. De ene wedstrijd doen ze het goed, in de andere wedstrijd is het weer wat minder. Ze hebben natuurlijk wel een zwaar programma. Ik denk dat ze een goede selectie hebben. Maar ik vind wel dat je, als je zo'n selectie hebt, dat je er dan meer mag uithalen", zegt de keeper over de nummer acht van de Eredivisie.

"Ze hebben genoeg kwaliteit", vervolgt Nienhuis. "Er lopen genoeg spelers rond die wedstrijden kunnen beslissen. Een goede ploeg, maar ik denk dat je er meer uit kunt halen." Nienhuis verwacht dat Cambuur zondag tegen Groningen de eerste zege van het seizoen gaat boeken. "Kijk maar naar onze twee laatste thuiswedstrijden tegen Groningen (4-1 en 3-0 winst, red.). Iedere ploeg die hierheen komt, moet zijn borst natmaken. Ik ga ervan uit dat we hier zondag de eerst overwinning pakken."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen