Verbazing bij Roda: "Een elleboog heb ik niet gezien"

6 november 2015, 22:58

Roda JC wist vanavond (vrijdag) voor de achtste keer op rij niet te winnen in de Eredivisie. De ploeg uit Kerkrade speelde thuis met 1-1 gelijk tegen ADO Den Haag en mocht uiteindelijk nog blij zijn met één punt. Dit vanwege de rode kaart die spits Tomi Juric een halfuur voor het einde kreeg.

De Australische spits kreeg de rode kaart na een grondduel met Aaron Meijers van ADO. Roda-coach heeft nog steeds geen idee waarom zijn aanvaller van het veld werd gestuurd door Eric Braamhaar. "Ik weet niet waarom hij hem een rode kaart heeft gegeven, we hebben het de scheidsrechter nog expliciet gevraagd, omdat wij het zelf niet hebben gezien. Een elleboog heb ik niet gezien", mokte coach Darije Kalezic voor de camera van FOX Sports.

Volgens Kalezic was een rode kaart voor Juric absoluut niet terecht. "Ik heb gezien dat hij zich uit een duel wil losrukken. Er is geen elleboog gegeven. Dat is punt één. Punt twee: ik vind het heel erg raar dat een official tegen onze assistent-trainer zegt dat het natrappen is. Dus hier gaan we ons in verdiepen", besloot de coach van Roda, dat tiende staat in de Eredivisie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen