Fraser zet blessure in scene: "Helaas hielp het niet"

6 november 2015, 23:22

Henk Fraser zette vanavond (vrijdag) een blessure in scene om het elftal van ADO Den Haag in de slotfase van het uitduel met Roda JC aanwijzingen te geven. De coach gaf keeper Martin Hansen de opdracht om te doen alsof hij geblesseerd was, zodat hij ondertussen zijn spelers instructies kon geven.

De opvallende gebeurtenis speelde zich af in de 74ste minuut bij een 1-1 stand. Tien minuten daarvoor had Roda-spits Tomi Juric een rode kaart gekregen, waardoor Fraser de boel in de slotfase om wilde zetten bij ADO. Na afloop van het duel ging Fraser bij de NOS in op de 'blessure' van zijn doelman. "Zijn bloedsuiker was laag", grijnsde Fraser. "Dus dat was de reden. Nee, ik ga niet ontkennen dat wij dat moment hebben gepakt om te coachen."

In de 74ste minuut ging de keeper van ADO op het gras zitten. "Wij hebben dat Martin Hansen aangegeven. Dat hij dat moest doen. En dit is iets in de reglementen waar je gebruik van kan maken en in dit geval moesten wij dat doen om de organisatie beter te krijgen. Helaas is dat niet perfect gelukt", doelde Fraser op het feit dat ADO er niet in slaagde om de wedstrijd in de slotfase nog te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen