Zoet niet bij Oranje: "Jeroen heeft moeizaam gespeeld"

7 november 2015, 09:59

Jeroen Zoet keepte enkele weken geleden tegen Kazachstan en Tsjechië zijn eerste twee interlands voor Oranje. De doelman van PSV hoopte in de oefenduels tegen Wales en Duitsland wederom speelminuten te maken, maar coach Danny Blind heeft hem als een baksteen laten vallen. De sluitpost zit niet eens meer bij de selectie. PSV-trainer Phillip Cocu is daar niet echt verbaasd over.

Zoet speelde de afgelopen weken moeizaam bij PSV en dat is Blind dus niet ontgaan. "Voor iedereen geldt: als je voor het Nederlands elftal geselecteerd wilt worden en blijven dan moet je optimaal presteren. Dat hoort erbij, vind ik. Om erbij te komen moet je een bepaalde vorm en prestatie laten zien", reageert Cocu in De Telegraaf.

"Ik vind dat Jeroen een aantal moeizame wedstrijden heeft gespeeld en wisselvallig heeft gepresteerd, maar dat hij dinsdag in de Champions League tegen VfL Wolfsburg uitstekend gekeept heeft. Ik denk dat hij daardoor die moeilijke periode achter zich heeft gelaten", besluit de coach van PSV, die Zoet in Eindhoven de voorkeur geeft boven Remko Pasveer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen