Kramer boos op Veltman: "Hoe oncollegiaal is dat?"

7 november 2015, 10:22

Michiel Kramer werd na afloop van de enerverende Klassieker tussen Feyenoord en Ajax in de KNVB Beker (1-0) van vorige week door Ajacied Joël Veltman beschuldigd van ernstig gemeen spel. Veltman zei dat de tuchtcommissie van de KNVB de beelden nog maar eens goed moest bekijken. Kramer vindt het bijzonder oncollegiaal van de verdediger van Ajax om de spits een schorsing aan te willen naaien.

De spits mocht van Feyenoord eigenlijk niet reageren op het incident, maar hij doet in de Volkskrant toch zijn verhaal. "Kijk, weet je wat het is, zo'n Veltman zegt gewoon: hij moet geschorst worden. Hoe oncollegiaal is dat? Het zegt meer over hem dan over mij. Ik heb genoeg ellebogen in mijn bek gehad tegen Ajax, maar heb je mij daar over gehoord? Ook al is er rivaliteit, ik zal nooit zeggen dat iemand geschorst moet worden", stelt de aanvalsleider van Feyenoord, die zondagmiddag in de Kuip wederom tegenover Veltman staat.

Kramer is klaar voor de confrontatie met Ajax, de club waar hij al van jongs af aan een hekel aan heet. "Mijn hele jeugd heb ik gehoord dat Ajacieden arrogant zijn, dat hun spelers sterallures hebben en dat ze altijd lopen te zeiken, altijd Lucky dit en Lucky dat. Als je het veld ingaat, neem je dat toch mee. Het is geen haat, maar laten we het er op houden dat die club geen warme gevoelens bij me oproept."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen