Schöne: "We kunnen Feyenoord flinke klap geven"

7 november 2015, 11:18

Door de blessure van Anwar El Ghazi is de kans groot dat Lasse Schöne zondagmiddag in de Klassieker tegen Feyenoord speelminuten krijgt bij Ajax. De Deen hoopt als basisklant met de Amsterdammers te winnen in de Kuip, iets wat vorige week in de KNVB Beker niet lukte (1-0 verlies). Schöne is er van overtuigd dat Ajax zich dit weekend zal revancheren.

"We hebben na de bekerwedstrijd iets goed te maken. Dat zal meespelen", legt de multifunctionele Deen uit in Telesport. "Onze vorm in de competitie geeft ons goede moed. Daar kan het slechte spel tegen Fenerbahçe niets aan veranderen, want de eerste helft tegen Feyenoord speelden we uitstekend. Ze hadden helemaal niks te vertellen. Alleen hadden we ons met een goaltje of twee moeten belonen. Dan had het er allemaal heel anders uitgezien."

Als Ajax wint, slaat het een gat van zes punten met Feyenoord. "Als we van Feyenoord winnen, is het verschil eigenlijk zeven, want we hebben een heel goed doelsaldo", rekent de Deen. "We kunnen Feyenoord een flinke klap geven. En dat willen we ook. Ik vind dat wij voetballend een betere ploeg hebben. Dus moeten we doen waar we goed in zijn. Durven te voetballen, hoe moeilijk dat ook is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen