Ten Hag roemt spits: "Haller is minimaal PSV-niveau"

7 november 2015, 11:56

Erik ten Hag heeft bij FC Utrecht de beschikking over een trefzekere spits. De Fransman Sébastien Haller scoorde dit seizoen al acht keer in tien duels en is met zijn treffers van onschatbare waarde voor de nummer negen van de Eredivisie. Ten Hag denkt dat Haller goed genoeg is voor de top van de Eredivisie.

Zondag staat Haller met Utrecht in Eindhoven tegenover PSV. Volgens Ten Hag kan de 21-jarige spits toegroeien naar het niveau van de regerend kampioen. "Hoe goed hij kan worden? Die gaat wel naar PSV-niveau. Minimaal. Maar we hebben meer jongens, die een stap naar de top kunnen zetten", stelt de trainer in het AD. "We hebben een team dat in ontwikkeling is. Jongens als Jürgen Locadia, Jeroen Zoet en Luuk de Jong zijn nu verder, maar zo stonden zij er een paar jaar geleden ook voor. Als je hard werkt, kun je ver reiken."

Utrecht won de laatste twee duels in de Eredivisie en hoopt ook in de Lichtstad punten te halen. Dat gaat echter niet makkelijk worden, beseft Ten Hag. "PSV heeft, denk ik, de beste ploeg van Nederland."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen