Vreman: "Verschil zit in niet benutten van kansen"

7 november 2015, 23:38

De Graafschap-trainer Jan Vreman is tevreden over het spel van zijn elftal in de uitwedstrijd tegen NEC. De oefenmeester baalt echter van het gebrek aan effectiviteit, de hekkensluiter in de Eredivisie verloor zaterdag in De Goffert in Nijmegen met 2-0.

"Het ontbreekt ons aan doelpunten. Maar dat is ook het moeilijkste in voetbal, in de zestien, volop onder druk. Maar in grote lijnen ben ik gewoon tevreden. Hetgeen dat ik aangegeven heb aan de groep is dan ook dat we het onszelf kwalijk kunnen nemen dat we onze kansen niet hebben benut. Daar zit het verschil in, daarom verlies je met 2-0", zegt Vreman bij FOX Sports, geciteerd door de officiële website van De Graafschap.

De 1-0 was een penalty, na een handsbal van Alexander Bannink. "Dat gebeurt gewoon, zo'n strafschop tegen. Daarna hebben we het goed opgepakt, wij zijn wel doorgegaan", aldus Vreman. "We voetballen mee, kregen kansen en dat geeft dan ook de hoop dat je het kunt keren. In grote lijnen klopt het gewoon. Maar wat niet klopt, zijn de punten."

De Graafschap heeft na twaalf wedstrijden pas twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen