Streppel: "Ik ga met een zuur gevoel naar huis"

7 november 2015, 23:46

Door een doelpunt van Richairo Zivkovic kwam Willem II zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Excelsior al in de eerste minuut op voorsprong. Desondanks gingen de Tilburgers met 2-3 onderuit tegen de Rotterdammers, tot teleurstelling van coach Jurgen Streppel.

"We begonnen goed en scoorden uit een aanval die we getraind hebben. Jammer dat het snel daarna 1-1 werd, anders moest Excelsior komen en dat doen ze niet graag", aldus Streppel na afloop op de persconferentie doelend op de gelijkmaker van Tom van Weet in de derde minuut, geciteerd door de officiële twitterpagina van Willem II

Dries Wuytens bracht Willem II in de negentiende minuut weer aan de leiding, maar door een rake penalty van Jeff Stans werd het tien minuten later weer gelijk. "De strafschop leek me onterecht. Na de rust kwam Excelsior beter de kleedkamer uit. Kostas (Lamprou, red.) redde ons een paar keer. We kregen mogelijkheden. Pech dat de 3-2 niet viel na een fout van de keeper, meteen daarna viel ie bij ons. Dat was cruciaal. 3-3 was terecht geweest, maar die viel helaas niet. Ik ga met een zuur gevoel naar huis."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen