Uitgefloten PSV'ers: "We zitten in hetzelfde schuitje"

Jw
8 november 2015, 19:00

Adam Maher en Luciano Narsingh gingen met een oorverdovend fluitconcert naar de kant in de wedstrijd van hun club PSV tegen FC Utrecht. De eigen aanhang had het voorzien op het tweetal, dat in de ogen van de fans weinig goed hadden gedaan. Na afloop waren beide spelers teleurgesteld in het publiek. 

Toen Gastón Pereiro uit de dug-out werd gestuurd om zich warm te lopen voor een invalbeurt, kwam er een applaus vanaf de tribunes. "Ik zag het en dan weet je dat je gewisseld wordt. Toen dacht ik wel 'godverdomme' ja. Ik sta hier dan ook met een kutgevoel", aldus Narsingh tegenover Metro. 

Narsingh en Maher zijn op dit moment niet bepaald publiekslievelingen in Eindhoven. De twee Nederlands internationals wordt een gebrek aan inzet verweten. Maher vindt niet dat hij nu ineens anders moet gaan spelen. "Ik ben een speler die het van zijn voetbalintelligentie moet hebben en niet van het harde werken, zo ben ik niet."

"Als thuispubliek hoor je je eigen spelers te steunen. Het is ook niet zo dat ik een fout maakte, het ging om een terugspeelbal. Volgens mij kwam-ie gewoon bij de juiste kleur terecht. Tsja, dan wordt het wel moeilijk", besloot Maher. 

Overigens bleek het inbrengen van Pereiro wel een goede zet van trainer Phillip Cocu. De Uruguayaanse aanvaller was met een assist op Santiago Arias belangrijk bij de 2-1. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen