Klopp: "Voelde me alleen toen fans voortijdig vertrokken"

Jw
8 november 2015, 22:52   Bijgewerkt: 8 november 2015, 23:08

Liverpool ging zondag voor de eerste keer onder leiding van trainer Jürgen Klopp onderuit. De Duitse trainer raakte na afloop zeker niet in paniek van de nederlaag, maar had wel wat aan te merken op het thuispubliek. Een flink aantal fans vertrok al tien minuten voor tijd, ondanks dat de voorsprong van Crystal Palace op dat moment minimaal was. 

Scott Dann bracht Crystal Palace in de 82ste minuut op voorsprong. Het normaal gesproken zo trouwe Liverpool-publiek trok dat niet, wat Klopp niet had verwacht. "Na het doelpunt verlieten veel mensen het stadion, terwijl er nog twaalf minuten te spelen waren. Ik voelde me toen best alleen. Wij beslissen wanneer het over is. Tussen minuut 82 en 94 kun je nog wel acht keer scoren", was Klopp verbaasd.

Klopp vindt dat Liverpool vooral moet leren van de fouten die het in deze fase onder hem maakt. "Het is geen probleem om een wedstrijd te verliezen, dat gebeurt nou eenmaal in het voetbal, maar we moeten er van leren. Als we leren, besluiten we zelf hoe sterk, scherp en fit we zijn. Niemand anders."

Het verlies kwam wel op een vervelend moment voor Liverpool. Vorige week wonnen The Reds overtuigend op bezoek bij Chelsea, maar dat momentum was dus van korte duur.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen