Vilhena wil niet praten over toekomst bij Feyenoord

Jw
8 november 2015, 23:50

Uitgerekend in de meest beladen wedstrijden van het jaar koos Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst voor Tonny Vilhena. De 20-jarige middenvelder liet in beide wedstrijden tegen Ajax zien zeker niet genoegen te hoeven nemen met een reserverol. Toch is het nog niet duidelijk of Vilhena ook volgend seizoen in de Kuip speelt.

De aanvoerder van Jong Oranje heeft een aflopend contract in Rotterdam. Of daar door de basisplaatsen op korte termijn verandering in komt, wilde hij zondag na afloop van de Klassieker (1-1) niet zeggen. "Daar wil ik het niet over hebben. Ik wil me focussen op nu. Wat later komt zie ik wel. Of ik speel ligt aan de trainer. Als hij een beroep op mij doet, dan sta ik er zeker," aldus Vilhena tegen RTV Rijnmond.

Net als veel van zijn teamgenoten baalde Vilhena van het doelpunt van Davy Klaassen, die eigenlijk niet goedgekeurd had mogen worden. "Als je ziet hoe dat doelpunt ontstaat... Iedereen heeft gezien dat die bal over de zijlijn was. Dat is wel sneu. Je hebt als team goede dingen laten zien."

Vilhena werd in de twee wedstrijden tegen Ajax geroemd om zijn mentaliteit. De linkspoot was tevreden over zijn optreven van vandaag. "Ik probeer het team een extra boost te geven. Dat probeer ik altijd en meer kan ik niet doen. Het is vandaag goed uitgepakt. Ik kwam lekker in de wedstrijd en de balcontacten gingen makkelijker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen