Advertorial: welke technische held word jij?

10 november 2015, 09:00   Bijgewerkt: 10 november 2015, 10:03

Van het Nederlands elftal moeten we het niet hebben in 2015 en 2016. De sportieve helden van ons voetballand hebben het flink laten afweten, met een EK-loze zomer als gevolg. Tijd dus voor andere helden om op te staan. Technische helden!

Als de mislukte EK-kwalificatie van Oranje één ding duidelijk maakt, is het dat alles om het team draait. Op het WK van 2014 had Oranje niet de beste spelers, maar wel (bijna) het beste team. Vrijwel dezelfde spelersgroep liet het daarna uitgerekend als team afweten. De bereidheid om voor elkaar door het vuur te gaan ontbrak. Heb jij die bereidheid wel? Ben jij die technische alleskunner die ervoor zorgt dat het team optimaal kan functioneren? link,_blank,Ontdek dan jouw mogelijkheden bij Defensie].

Maak van 2016 jóuw jaar. Groei uit tot technische held door te sleutelen aan bijvoorbeeld het 35mm snelvuurkanon van een CV90 pantservoertuig, de ruim 13.000 pk sterke motoren van een Marine fregat of de Hellfire raketten van een Apache gevechtshelikopter. Er is een aanzienlijk aantal technische vacatures te vervullen voor startende technici met HBO- of WO-diploma.

Werken bij Defensie is meer dan werk alleen. Je komt op de meest bijzondere plaatsen van de wereld, gaat aan de slag met hightech materiaal zoals helikopters, pantservoertuigen, schepen en vliegtuigen, en moet kunnen functioneren onder werk- en tijdsdruk.

Als technicus bij Defensie zorg jij ervoor dat alles blijft rijden, vliegen, varen of werken zoals het moet. Want het onderhoud van de modernste techniek blijft mensenwerk. Dat doe je in teamverband onder de meest uitzonderlijke omstandigheden. Zoals een woeste zee, een dichtbegroeid bos of een dynamisch missiegebied. De rol van de techniek bij Defensie is cruciaal en wordt alleen nog maar belangrijker. De Defensie techniek wordt wereldwijd ingezet om te zorgen voor vrede en veiligheid, ook onder de meest extreme omstandigheden. Werken als technicus bij Defensie is daardoor niet voor iedereen weggelegd; je moet het maar kunnen.

Dus heb jij een HBO- of WO-diploma, beschik jij over een hands-on mentaliteit en kan je zowel in teamverband als individueel goed functioneren? link,_blank,Reageer dan snel op één van de vacatures]. Doe wat Oranje niet deed en maak van 2016 het jaar van je leven.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen