Geblesseerde aanvaller Bilate vertrekt bij Dundee United

10 november 2015, 16:48

Mario Bilate is niet langer speler van Dunde United. Het contract tussen beide partijen is in goed overleg ontbonden, zo is dinsdag bekendgemaakt. De 24-jarige aanvaller verruilde Sparta in de zomer van 2014 voor de Schotse club, waar hij een verbintenis voor twee jaar tekende.

Bilate speelde vorig seizoen zestien officiële wedstrijden voor Dundee United, waarin hij twee keer tot scoren kwam. Anderhalve maand geleden scheurde de aanvaller op de training de voorste kruisband van zijn knie af, waardoor hij zes tot negen maanden uit de roulatie is.

"Zoals het er nu naar uitziet, ben ik aan het einde van het seizoen weer helemaal fit", zegt Bilate op de website van zijn management Wasserman. "Zodra dat het geval is, hoop ik bij een nieuwe club aan te kunnen sluiten om daar te beginnen met de groepstraining. Ondanks de pech die ik de laatste tijd met blessures heb gehad, ben ik ervan overtuigd dat ik in de toekomst nog goede stappen kan zetten in mijn carrière. Ik ben tenslotte pas 24. Ik kan niet wachten om weer te laten zien wat ik nog allemaal kan."

"Ik vind het jammer dat ik de supporters niet meer heb kunnen tonen", aldus Bilate. "Maar het ontbinden van mijn contract was voor mij nu het beste om te doen, waardoor ik me nu op een loopbaan bij een andere club kan gaan richten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen