Promes baalt: "Het zijn oude filmpjes die opduiken"

10 november 2015, 17:25

Quincy Promes kijkt alleen nog maar vooruit. De 23-jarige aanvaller is bezig aan zijn tweede seizoen bij Spartak Moskou en is bij de Russische club uitgegroeid tot één van de sterkhouders. Afgelopen zomer kwam hij nog negatief in het nieuws met een filmpje waarin hij zijn 'kaulo penthouse' liet zien, waarmee onder meer Kees Kwakman de spot dreef.

"Het zijn oude filmpjes die opduiken. Dat wil ik wel duidelijk maken, net als dat het nu voorbij is", aldus Promes bij RTL Voetbal Inside. "Ik kijk alleen nog maar vooruit. Als er weer een keer een filmpje van vroeger opduikt, dan wil ik dat het niet weer zo groot gemaakt wordt. Het is gebeurd, maar het is jammer dat mensen denken dat het recent is. Het is nu anders dan toen. Wat de sleutel tot de ommekeer was? Na een goed seizoen en het vader worden, veranderen je prioriteiten. Dat was toch wel de sleutelrol in mijn leven. De knop ging om, die moest om."

Promes is één van de smaakmakers in de Russische competitie. "Ik ben hier echt op mijn plek, maar ik ben er nog niet. Ik wil deze lijn doorzetten en hopelijk ook een vervolgstap maken. Daarvoor ben ik keihard aan het werk. Om je doelen te bereiken, moet je bepaalde dingen opgeven. Een jonge jongen heeft dat niet altijd snel door, maar gelukkig heb ik de draad opgepakt met de juiste mensen om mij heen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen