Jonk vecht vertrek bij Ajax aan: "Niet akkoord met verklaring"

Ger
11 november 2015, 07:44

Wim Jonk is niet van plan op te stappen als hoofd jeugdopleiding bij Ajax. De voormalig middenvelder vecht zijn door de Amsterdamse club aangekondigde vertrek aan, desnoods via de rechter. Ajax meldde dinsdag dat er een onoverbrugbaar meningsverschil is met Jonk over de invulling en werkwijze van het technische hart.

"Als Ajax van mening is dat ik ben ontslagen, dan verzet ik me daartegen", laat Jonk weten in De Telegraaf. Hij zegt maandag een gesprek te hebben gehad met algemeen directeur Dolf Collee en directeur externe relaties Edwin van der Sar. "Ik kreeg een brief met hun zienswijze en een persbericht onder mijn neus geschoven. Met die verklaring ging ik niet akkoord, omdat de indruk werd gewekt dat het een gezamelijk standpunt was."

"Ik weet niet waar ik aan toe ben. Ik heb ze die vraag gesteld en hoop daar snel antwoord op te krijgen", aldus Jonk. "Ik denk al maandenlang: wat is hier aan de hand? Maar ik heb ondanks alle tegenwerking nooit overwogen om de handdoek in de ring te gooien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen