Grim ziet Klassiekers als voorbeeld voor Jong Oranje

Ger
11 november 2015, 10:50   Bijgewerkt: 11 november 2015, 12:41

Fred Grim ziet de afgelopen twee Klassiekers als uitstekend lesmateriaal voor de spelers van Jong Oranje. De keuzeheer heeft genoten van de confrontaties tussen Feyenoord en Ajax. Hij hoopt die mentaliteit donderdag terug te zien als Jong Oranje in Tilburg voor de EK-kwalificatie zal aantreden tegen Jong Wit-Rusland.

"Beide duels waren geweldig om naar te kijken, wedstrijden naar mijn hart," zegt Grim over de Klassiekers tegen De Telegraaf. Vooral de hartstocht en passie, gekoppeld aan goed georganiseerd voetbal, ziet hij graag terug bij zijn talenten. Het ontbreekt de spelers volgens de oud-doelman soms aan mentale weerbaarheid.

Grim prijst het optreden van zijn jeugdinternationals Tonny Vilhena en Rick Karsdorp in de Klassiekers. De laatste zit nu aan de kant met een liesblessure. "Rick Karsdorp was geweldig, met de enorme drive die we van hem kennen. Een speler naar mij hart, maar hij moest bij ons helaas afhaken."

"Over Tonny Vilhena bijvoorbeeld hoeven we het niet eens te hebben. Hoe hij afjaagt en stoort, maar ook nog gewoon een goede speler is die oog heeft voor medespelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen