Twente-manager: "Ziyech kiest niet voor het grote geld"

Ger
11 november 2015, 11:03

FC Twente is niet onaangenaam verrast door de vertrekwens van Hakim Ziyech. De aanvoerder liet de voorbije speelronde in de Eredivisie, na de ruim verloren thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen (1-4), weten open te staan voor een transfer in de winterstop.

"De commotie door die uitspraak verbaasde ons meer", aldus technisch manager Ted van Leeuwen tegen Voetbal International. "Het had van de zomer al kunnen gebeuren. Hakim is een open jongen, 'no big deal' voor ons." De 22-jarige Ziyech ligt in de Grolsch Veste nog vast tot medio 2018. Naar verluidt mag hij vertrekken voor een afkoopsom van tussen de vijf en zes miljoen euro.

"Het gaat erom wat de juiste club is voor Hakim en wat het juiste bod is. Tot nu toe heeft zich niemand voor hem gemeld", zegt Van Leeuwen. "Hakim is een ambitieuze jongen, hij zal niet voor het grote geld kiezen. Het is ook maar de vraag of het tot een wintertransfer komt. Tijdens deze window zie je veel reparatieaankopen bij clubs. Het is de vraag of de ambities van Hakim hierin passen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen