PEC wil door met Thomas: "Goede speler en prima jongen"

11 november 2015, 16:58

Ryan Thomas kan een nieuwe contractaanbieding van PEC Zwolle tegemoet zien. De Overijsselse club wil graag verder met de linksbuiten, die in Zwolle nog een contract heeft tot 2018. Met een nieuwe, betere verbintenis wil de club de Thomas belonen voor zijn prestaties.

Thomas is in Zwolle een vaste basisspeler in de ploeg van Ron Jans. "We willen Ryan belonen met een nieuw, langer doorlopend contract", legt voorzitter Adriaan Visser uit tegen VI. De preses verwacht echter niet dat de twintigjarige aanvaller nog jarenlang bij de club blijft. "Hij ontwikkelt zich dusdanig, dat hij over een jaar of wat ongetwijfeld naar een andere club zal gaan. Dat gunnen we hem ook van harte, want het is naast een goede voetballer ook een prima jongen. Maar voorlopig hopen we Ryan nog hier te houden. Als hijzelf geen oren zou hebben naar een nieuw contract, waren we nou niet in gesprek."

Thomas is niet de enige speler die een nieuw contract voorgeschoteld krijgt. Ook verdediger Bart van Hintum en middenvelder Mustafa Saymak kunnen aanbiedingen tegemoet zien.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen