Twente Vrouwen onderuit: "Maken nog heel veel kans"

11 november 2015, 22:38

De vrouwen van FC Twente deden vanavond (woensdag) op eigen terrein niet onder voor FC Barcelona, maar het team van Arjan Veurink stapte uiteindelijk wel met een 0-1 nederlaag van het veld. Volgens aanvaller Shanice van der Sanden maakt Twente ondanks de zeperd nog veel kans om de kwartfinale te bereiken.

De buitenspeler spreekt klare taal bij RTV Oost. "We maken hartstikke veel kans en we moeten onze kwaliteiten gewoon laten zien in de uitwedstrijd, want we kunnen het hartstikke goed en dat hebben we ook laten zien tegen Bayern München en in wel meer wedstrijden, dus we gaan er vol voor", zegt zij.

Het ontbrak Twente vanavond aan geluk, vindt Van der Sanden. "Het zat er vandaag gewoon niet in. In de eerste helft hadden we het al wat moeilijk. De tweede helft kregen we wel wat kansen en ging het wel wát beter, maar laten we het erop houden dat het er niet inzat vandaag", aldus de aanvaller, die onder de indruk was van de ambiance in het stadion. Er kwamen meer dan 15.000 toeschouwers af op het duel. "Ik heb echt genoten, geweldig al die supporters, iedereen die er zit. Dit vond ik echt fantastisch."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen