Molenaar wil partijen binnen Ajax weer bijeen brengen

Ger
12 november 2015, 08:21

Keje Molenaar, advocaat en oud-speler van Ajax, wil proberen om iedereen binnen Ajax weer op één lijn te krijgen. Hij stelt zich gratis beschikbaar om met een organisatiedeskundige zo snel mogelijk het geschil op de werkvloer uit de wereld te helpen.

"Wat er nu gebeurt is zo ontzettend zonde. Ik dacht juist dat we op de goede weg waren. Zeker op De Toekomst", zegt Molenaar in De Telegraaf. "De oorsprong van het conflict is een gebrek aan taakverdeling. Mensen hebben niet goed hun bevoegdheid laten afbakenen. Daardoor komen ze op elkaars terrein. Beslissingen worden op dit moment bij meerderheid van stemmen genomen. Maar in bepaalde situaties kan een meerderheid helemaal niet beslissen. In sommige gevallen moet er één man, op zijn terrein, verantwoordelijkheid dragen."

Voor Molenaar staat het vast dat het gedachtegoed van Johan Cruijff leidend moet blijven voor de club Ajax. "Johan is de grote inspirator. Hij heeft slechts een doel voor ogen: de mensen vermaken op de tribunes, zoals hij ook als speler deed. Als Wim Jonk dan stelt dat we ons op dat plan moeten richten, heeft hij een punt. Het is alleen een kwestie van elkaar ruimte laten. Daar wil ik best bij helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen