Zorgen bij eigenaren Kuip over voortgang stadionplannen

Ger
12 november 2015, 10:47

Een groep eigenaren van de Rotterdamse Kuip maakt zich grote zorgen over de voortgang van de stadionplannen. De Vereniging Aandeelhouders Stadion Feijenoord (VASF) is van mening dat er te weinig vordingen worden geboekt.

Het VASF-bestuur werd onlangs bijgepraat over de stand van zaken. "Er zijn nu nog vier opties. Twee aan de Maas, bij Klein-België en bij de Gamma, op het Eiland van Brienenoord en op het parkeerterrein bij de Kuip. Hiermee komt Varkenoord dus te vervallen", aldus voorzitter Joan Smal in het AD. "En als ik dan zo'n verhaal hoor over een Kuip aan de Maas, dan houd ik mijn hart vast. Wie gaat dat betalen, en kunnen we het ons veroorloven om zoiets te exploiteren? En blijft het te behappen voor de supporters? Ik moet het allemaal nog maar zien."

Er is weinig vertrouwen dat de huidige directie en raad van commissarissen dit project tot een goed einde zullen brengen, zegt Smal. De aandeelhouders vinden dat de RvC moet verjongen. President-commissaris Cees de Bruin is niet op de hoogte van recente kritiek van de aandeelhouders. Volgens hem maakt het project rond het stadion van Feyenoord 'goede voortgang'.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen